PowerWalk Club Ede - Ingrid Dirks

Duur les

60 minuten

Tarieven

Losse les: € 8

Strippenkaart: € 70 (voor 10 keer, geldigheidsduur is 20 weken)

Abonnement: € 30,00 (per maand voor 2 x per week) 

Proefles

Gratis


Lesdagen en lestijden

Zondag ochtend van 09.00 tot 10.00 uur.

Startlocatie in de Sysselt.

Lekker op tijd je bed uit, uurtje Girl Powerwalken met super leuke en gezellige dames. Onder het kletsen door (het sociale aspect is óók super belangrijk ;-)) hebben we flink de pas erin… Tussendoor oefeningen om onze spieren sterk te maken en na een heerlijke cooling down met rek en strek oefeningen, ga je op tijd weer naar huis om aan te schuiven aan het ontbijt om nog lekker van je zondag te genieten  Klinkt heerlijk toch!

 

Woensdag ochtend van 09.00 tot 10.00 uur

Startlocatie in de Sysselt.

Kinderen naar school en dóór voor een uurtje Girl PowerWalk. Of je werkdag opstarten en na je eerste meeting een sportieve break van je ochtend voor een uurtje Girl PowerWalk. Onder het kletsen door (het sociale aspect is óók super belangrijk ;-)) hebben we flink de pas erin… Tussendoor oefeningen om onze spieren sterk te maken en na een heerlijke cooling down met rek en strek oefeningen, ga je weer naar huis om energiek weer aan het werk te gaan…

 

Loop je gezellig een keer mee? Hoop je snel te zien…

 

Girl Power groet Ingrid 

 

Kledingadvies

Makkelijk zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken. Lekker en comfortabel zittende schoenen, bijvoorbeeld bergschoenen of sportschoenen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@Mindfulmore.nl of het formulier hieronder invullen.