PowerWalk lunch break
We weten allemaal dat gezonde medewerkers gelukkiger en productiever zijn. Maar wist u dat een wandeling tijdens de lunchpauze kan zorgen voor een gezond(er) lichaam en een gezonde(re) geest?

Ontdek de Kracht van Samenwerking: Word Powerwalk Trainer bij Ons!
Ben jij een enthousiaste PowerWalk trainer die de voordelen van samenwerking en groei begrijpt? Dan is dit jouw uitnodiging om je aan te sluiten bij ons als geregistreerde PowerWalk Club Trainer. Wij zoeken PowerWalk trainers die graag met ons willen samenwerken vanwege de sterke groei en grote vraag naar PowerWalk lessen in Nederland. We bieden niet alleen een samenwerking, maar een bloeiende en actieve groep PowerWalk trainers.

Flexibel blijven met Powerwalking
Powerwalking is een krachtige manier om je lichaam weer soepel en veerkrachtig te maken. Het is een vorm van wandelen waarbij je in een snel tempo loopt, terwijl je je armen krachtig beweegt. Het kan je helpen om je conditie te verbeteren, spiermassa op te bouwen en je algehele gezondheid te verbeteren. Maar wist je dat powerwalking ook kan helpen om stress te verminderen en je geestelijke gezondheid te verbeteren?

Van 0 tot 10 km PowerWalk trainingschema
Als je van plan bent om van 0 km tot 10 km te gaan PowerWalken, hebben we hier een trainingsprogramma dat je veilig en effectief naar je doel brengt. In dit blog leer je hoe je in slechts 6 weken van 0 km tot 10 km kunt komen met ons stapsgewijze trainingsprogramma.

Wat is het verschil tussen Powerwalk en Hardlopen?
Hardlopen en powerwalken zijn beide vormen van cardiovasculaire oefeningen die uitstekend zijn voor het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid, het verbranden van calorieën en het verbeteren van de algehele fitheid. Hoewel deze twee oefeningen veel overeenkomsten hebben, zijn er ook enkele belangrijke verschillen die van invloed kunnen zijn op uw keuze voor een bepaalde vorm van lichaamsbeweging.

Waarom zou iedereen moeten Powerwalken
Iedereen kan powerwalken, het vereist geen dure apparatuur of lidmaatschap van een sportschool. Het enige wat je nodig hebt is een paar comfortabele schoenen en kleding en een beetje motivatie om naar buiten te gaan.

Waarom PowerWalken bij de PowerWalk Club!
De PowerWalk Club Nederland is opgericht in 2020 en sindsdien hebben we al meer dan 150 instructeurs in Nederland en in België opgeleid. We hebben voor ogen om zoveel mogelijk mensen mee in beweging te nemen. Dit doen we stevig wandelend, in de buitenlucht. Terwijl je geniet van het buiten zijn en de omgeving, werk je aan je uithoudingsvermogen en kracht.

2021 → →→ 2022
Nog even en we staan weer met 1 (PowerWalk)been in het nieuwe jaar! Een jaar waarin we hopelijk onze activiteiten weer volop en vrij mogen uitoefenen. Een jaar waarin we hopelijk zoveel mogelijk mensen met veel plezier mee in beweging kunnen nemen, zodat ze de meest gezonde versie van zichzelf worden, of dat wij ze daar in ieder geval goed mee op weg helpen!

Wie denkt Annagreet Rekker wel dat zij is?
Wie denk Annagreet wel dat zij is. 5 vragen aan Annagreet Rekker!

Eén jaar later
17 oktober 2020. Een dag die ik nooit zal vergeten, want dat was de eerste opleidingsdag namens de kersverse PowerWalk Club Nederland! De dag dat we de eerste groep PowerWalk trainers in Arnhem hebben opgeleid.

Meer weergeven