2021 → →→ 2022
16. december 2021
Nog even en we staan weer met 1 (PowerWalk)been in het nieuwe jaar! Een jaar waarin we hopelijk onze activiteiten weer volop en vrij mogen uitoefenen. Een jaar waarin we hopelijk zoveel mogelijk mensen met veel plezier mee in beweging kunnen nemen, zodat ze de meest gezonde versie van zichzelf worden, of dat wij ze daar in ieder geval goed mee op weg helpen!

Wie denkt Annagreet Rekker wel dat zij is?
04. november 2021
Wie denk Annagreet wel dat zij is. 5 vragen aan Annagreet Rekker!

Eén jaar later
09. oktober 2021
17 oktober 2020. Een dag die ik nooit zal vergeten, want dat was de eerste opleidingsdag namens de kersverse PowerWalk Club Nederland! De dag dat we de eerste groep PowerWalk trainers in Arnhem hebben opgeleid.

Nationale Vitaliteitsweek #GOFIT
23. september 2021
Van 26 t/m 26 september 2021 is het de Nationale Vitaliteitsweek met als thema van Covid-19 naar #GOFIT-21. Zoek de betekenis van vitaliteit op en je vindt: “Mate waarin iemand krachtig en energiek is, zowel geestelijk als lichamelijk.” En zo is het! Niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal. Want wat we denken (wat juist is), bepaalt hoe we ons gedragen en wat we doen.

Even voorstellen: Powerwalkpartners Dennis en Jolanda
19. augustus 2021
PowerWalk en levenspartners Dennis en Jolanda over PowerWalken, bewegen en waarom zij zijn gaan PowerWalken in de omgeving van Harderwijk.

Power off
06. augustus 2021
Hoe fijn is het dat we even niets hoeven, tijd om te relaxen, tijd voor elkaar, tijd om leuke dingen te doen. Gewoon de touwtjes even laten vieren, de spanning eraf. Niet door de wekker gewekt worden, maar door de geur van vers gezette koffie of het geluid van de vogels buiten. Vaak zoeken we in de vakantie ook leuke activiteiten op: we gaan zwemmen, naar speelparken, wandelen in de nieuwe omgeving, waterfietsen, suppen, gezellig de stad in of juist de rust van de natuur opzoeken. Dus nog wel...

Even voorstellen - Karen Marcus
08. juli 2021
Bij de Powerwalk Club hebben we inmiddels een keur aan instructeurs met veel verschillende achtergronden. Leefstijlcoaches, dansleraressen, beweegtherapeuten, hardlooptrainers. Hoogste tijd om ze aan jullie voor te stellen en we beginnen met Karen Marcus, sinds kort onze instructeur in Amersfoort. 1. Wie is Karen Marcus en wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben Karen Marcus, 41jaar, 16 jaar getrouwd met de liefste! Ronald en samen hebben wij 2 kinderen, Mandy en Dean. In 2012 ben ik begonnen...

7 voordelen van PowerWalken die je gezonder en gelukkiger maken!
24. juni 2021
Het Powerwalken is een mooie aanvulling op het huidige sportaanbod in Nederland. Temeer omdat steeds meer mensen het buiten sporten hebben ontdekt en sportscholen dit ook blijven aanbieden.

Ebook PowerWalk club
10. mei 2021
Vraag nu gratis het PowerWalk Ebook aan. Zonder Beweging, geen verandering!

De PowerWalk Club Nederland is een feit!
14. januari 2021
Het is 14 januari 2021 en de PowerWalk Club Nederland is een feit! Vorige jaar zijn we gestart met het geven van opleidingen in PowerWalk trainingen en inmiddels zijn we met 70 instructeurs mooi op weg! We zien mooie berichten voorbij komen van diegenen die al gestart zijn en in de besloten facebook-groep worden leuke initiatieven gedeeld. Samen krijgen we zo mooi voet aan de grond. Letterlijke én figuurlijk. En dat ondanks de beperkende maatregelen die ons van overheidswege nu zijn opgelegd....

Meer weergeven