Opleiding tot trainer!

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van bewegen in de buitenlucht, niet hardlopend maar stevig doorwandelend. Stevig lopen, lekker in de buitenlucht genieten van de omgeving en gelijk werken aan je uithoudingsvermogen en kracht. Volg dan onze opleiding tot PowerWalk trainer.

 

De PowerWalk opleiding is LIVE in Arnhem of ONLINE te volgen. Vanuit het Mindful Run Opleidingsinstituut (MROI.nl) verzorgen we deze opleiding. Het MROI is het opleidingsinstituut van de PowerWalk Club. Een opleidingsinstituut die al meer dan 1000 instructeurs, trainers en wandelcoaches heeft opgeleid. 


Opleidingsdata

De opleiding wordt gegeven door erkend PowerWalk trainer Andrea Hofsté. Zij is tevens aanspreekpunt voor alle trainers na de opleiding. Alle opleidingsdata staan op onze website www.mroi.nl


Inhoud van de opleiding

De 2 opleidingsdagen bevatten het 10 weekse PowerWalk trainingsprogramma inclusief video's en toegang tot de trainers login. Je leert in deze opleiding alles wat je moet weten om je eigen PowerWalk groep te vormen.   

 

✔ Verschillen snelwandelen en PowerWalk

✔ Lesgeven, lesopbouw, cursusopbouw

✔ Looptechnieken, oefeningen en variaties

✔ Marketing, administratie en promotie

✔ Hoe word je zichtbaar en blijf je toch jezelf

✔ Wat heb je nodig tijdens de lessen en wat niet

✔ Jouw bedrijf op de kaart zetten

 

In de LIVE opleiding werken wij met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht. 


Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door erkend PowerWalk instructeur Andrea Hofsté.

 

De opleiding tot PowerWalk instructeur van Mindful Run® Nederland is trainen op een effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische oefeningen, waardoor je uithoudingsvermogen en kracht worden toegenomen.

 

Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wel PowerWalken. Dat is de basis van deze zeer effectieve laagdrempelige bewegingsvorm. Iedereen kan zo zijn of haar doelstelling bereiken. Dit kan zijn: afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

 

PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met kracht oefeningen waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 been aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! 

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een concept aanbieden waarmee je direct aan de slag kun gaan om geheel zelfstandig je eigen PowerWalk groep te maken. Alle Tools en Technieken zijn gemakkelijk toe te passen in je eigen groep. Op deze website vermelden we je naam op de locatiezoeker. Door op de link te klikken komen ze op jouw eigen aanmeldpagina terecht.

 

Praktische informatie:

De opleidingsdagen starten om 10:00 en duren tot 16:00 en wordt live gehouden in Arnhem of online. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve dag kun je direct de slag om je eigen PowerWalk les te gaan geven.

 

Groepsgrootte:

Per opleiding worden minimaal 6 tot maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat.

 

Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

 

Licentie

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de PowerWalk Club. De voordelen hiervan zijn dat jij vindbaar bent als trainer op deze website. De aanmeldingen komen rechtstreeks bij jou binnen als men zich inschrijft via onze website. Dit betekent dat je zelf geen website meer nodig hebt. Daarnaast promoten wij de PowerClub landelijk zodat we altijd goed vindbaar zijn voor onze klant. En je mag onze naam en logo gebruiken. Zo staan we samen sterk! De kosten hiervan kun je lezen op www.mroi.nl. Zo heb je de zaken goed voor elkaar en kun je gelijk starten.

 

BGN Accreditatie

Ben je bij de BGN aangesloten, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, dan ben je verplicht je kennis op peil te houden en jezelf te blijven ontwikkelen. Per bijscholing/opleiding krijg je hiervoor punten.  

Voor zowel onze online als live- variant van de Powerwalk Club- opleiding zijn 50 nascholingspunten geaccrediteerd.

Als BGN-lid dien je minimaal 60 punten in de drie jaar te behalen, dus met onze opleiding zet je hier mooie (PowerWalk)stappen in!


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de opleiding door op onderstaande button te drukken. Deze button linkt je door naar onze MROI website waar je nogmaals alles kunt lezen over de opleiding en de kosten. Hier kun je je tevens aanmelden voor de opleiding.

 

Heb je nog specifieke vragen, dan kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden. 

 

We hopen je snel te zien als trainer bij de PowerWalk Club!


Contactformulier voor vragen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.