2021 → →→ 2022

Nog even en we staan weer met 1 (PowerWalk)been in het nieuwe jaar! Een jaar waarin we hopelijk onze activiteiten weer volop en vrij mogen uitoefenen.

Een jaar waarin we hopelijk zoveel mogelijk mensen met veel plezier mee in beweging kunnen nemen, zodat ze de meest gezonde versie van zichzelf worden, of dat wij ze daar in ieder geval goed mee op weg helpen!

 

Onze gezondheid is een groot goed, zo niet ons grootste goed. Dat het niet alleen om fysiek bewegen gaat, dat weten we allemaal. En dat het één met het ander heeft te maken, is ook bekend. Want als we ’s avonds niet meer mogen sporten, dan gaat dat stilzitten vaak gepaard met gezellige hapjes op tafel. En in de maand december met al haar feestdagen is de verleiding des te groter en gunnen we ons dat maar al te graag.

 

Maar gelukkig is daar dan het nieuwe jaar met goede voornemens! En laten wij, de PowerWalk instructeurs, dan klaar staan om al deze mensen mét hun goede voornemens mee in beweging te nemen! Bewegen is slechts één van de verschillende aspecten die noodzakelijk zijn voor een gezond leven. Gezonde voeding, ontspanning en voldoende kwalitatieve slaap dragen daar ook toe bij.

 

Veel van onze instructeurs van de Powerwalk Club zijn leefstijlspecialisten in verschillende disciplines. Een kleine greep waarvoor je ook bij hen terecht kunt:

 

-        Mindful Run en Mindful Walk cursussen

-        Wandelcoaching

-        Massage therapie

-        Zwanger en Fit trainingen

-        Gezonde voeding

-        Personal trainingen

-        Danslessen

-        Hypnose therapie

 

Zoals je ziet zijn we goed vertegenwoordigd in de schijf van gezonde gewoontes. Het powerwalken verbindt ons en hopelijk kunnen wij deze verbinding met nog veel meer mensen maken!

 

Wij maken ons op voor een mooi, gezond en sportief 2022 en hopelijk tot gauw!

 

Een sportieve groet namens allen instructeurs van de Powerwalk Club Nederland.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.