Ontdek de Kracht van Samenwerking: Word Powerwalk Trainer bij Ons!

Ben jij een enthousiaste PowerWalk trainer die de voordelen van samenwerking en groei begrijpt? Dan is dit jouw uitnodiging om je aan te sluiten bij ons als geregistreerde PowerWalk Club Trainer.

 

Wij zoeken PowerWalk trainers die graag met ons willen samenwerken vanwege de sterke groei en grote vraag naar PowerWalk lessen in Nederland.

 

We bieden niet alleen een samenwerking, maar een bloeiende en actieve groep PowerWalk trainers.

 

Voordelen van samenwerking.

 

Professionele Uitstraling met Ons PowerWalk Club Logo

Als aangesloten PowerWalk Club trainer geniet je van de professionele uitstraling die ons logo met zich meebrengt. Het vertrouwde embleem straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit, waardoor je direct herkenbaar bent als een toegewijde trainer.

 

Samenwerking met Centraal Beheer Apeldoorn

Wij hebben een samenwerking met Centraal Beheer Apeldoorn. Onze 10 weekse strippenkaart wordt vergoed door de Lekker Bezig app van Centraal Beheer Apeldoorn

 

Bijscholingen om te Groeien

Groei is een constante in ons netwerk. Als PowerWalk Club trainer krijg je toegang tot regelmatige bijscholingen en workshops, waardoor je je vaardigheden kunt aanscherpen en op de hoogte kunt blijven van de nieuwste trends en technieken.

 

Profiteer van Landelijke Bekendheid

Ons platform geniet van landelijke bekendheid en trekt jaarlijks meer dan 10.000 website bezoekers aan. Als aangesloten trainer deel je automatisch in deze exposure, waardoor je bereik exponentieel groeit.

Je Lessen op de Powerwalkclub-Website. Maak optimaal gebruik van ons online platform door je lessen aan te bieden op de Powerwalkingclub-website. Dit geeft je toegang tot een breder publiek en maakt het gemakkelijker voor geïnteresseerden om jou als trainer te vinden.

 

Gratis Gebruik van Onze Materiaal

Gebruik onze rijke bron van marketingmateriaal, waaronder logo's, video's en foto's, om je eigen sales en marketing te versterken. Profiteer van de visuele elementen die we te bieden hebben om je eigen merk te bouwen.

Betaalbaar

 

Lidmaatschap: Slechts €17,95 per Maand

 

Dit alles krijg je voor slechts €17,95 per maand, en na een initiële periode van 3 maanden is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. We geloven in transparantie en flexibiliteit, waardoor jij de controle hebt.

 

 

Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van PowerWalk Club trainers en ontdek de synergie van samenwerking.

 

Samen zetten we jouw PowerWalk training in de schijnwerpers en laten we het stralen!

 

Neem vandaag nog de stap naar een bloeiende toekomst als PowerWalk Club trainer.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.