PowerWalk lunch break

We weten allemaal dat gezonde medewerkers gelukkiger en productiever zijn. Maar wist u dat een wandeling tijdens de lunchpauze kan zorgen voor een gezond(er) lichaam en een gezonde(re) geest?

 

We begrijpen maar al te goed dat de lunchpauze heilig is. De hele dag moet je al presteren en dan in de pauze ook nog aan de bak?

 

Door uw medewerkers de mogelijkheid te bieden om te wandelen, kunt u niet alleen hun fysieke gezondheid verbeteren, maar ook hun sociale interacties en persoonlijke houding.

 

Het wandelen hoeft niet persé in de pauze te gebeuren, maar is ook enorm geschikt om vóór of na werktijd te doen.

 

Het hele lijf raakt vermoeid door een groot gedeelte van de dag binnen te zitten achter verschillende beeldschermen. Door actief te bewegen gaat het bloed sneller stromen waardoor de zuurstof van de frisse buitenlucht beter door het hele lijf gaat stromen. Van je brein tot aan je kleine teen.

De vermoeidheid verdwijnt uit je lijf en het cognitieve vermogen krijgt een boost waardoor het weer beter tot oplossingen en ideeën komt.

 

Hierdoor kunnen uw werknemers hun gewenste doelen bereiken, of het nu gaat om gewichtsverlies, stressvermindering of een energie boost. Door te investeren in het welzijn van uw medewerkers, investeert u ook in het succes van uw bedrijf. Gezonde, gelukkige en gemotiveerde werknemers hebben minder ziekteverzuim, zijn productiever en presteren beter op de lange termijn. Bovendien geeft u met deze investering aan dat u waarde hecht aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, wat kan leiden tot meer loyaliteit en tevredenheid.

 

Er zijn dus voordelen op meerdere niveaus:

 

Op individueel niveau van de medewerker:

- houdingverbetering, souplesse, mentale gezondheid en cognitieve ontspanning.

 

Op groepsniveau van de collega’s onderling:

- teambuilding, samenwerking, (gezonde) competitie.

 

Op werkgeversniveau:

- preventief op verzuim.

 

Dus waar wacht u nog op? Neem contact op met ons en laat ons u helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en dus ook uw bedrijf. Samen kunnen we zorgen voor een gezondere en gelukkigere werkplek waar uw medewerkers optimaal kunnen presteren.

 

www.powerwalkclub.nl

info@powerwalkclub.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.