PowerWalk workshop voor bedrijven (Licentiehouders PowerWalk Club)

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat de productiviteit van medewerkers toeneemt als hun vitaliteit hoog is. Immers een fitte werknemer verzuimt weinig en is verzet veel werk. Bedrijven investeren hierdoor steeds meer in vitaliteitsprogramma’s. Een voorbeeld hierin is bijvoorbeeld de samenwerking van de Powerwalk Club met het Lekker Bezig-programma van Centraal Beheer Achmea.

 

Inhoud van de bijscholingsdag

Tijdens de bischolingsdag "Workshop voor bedrijven" willen we je aanreiken hoe je een passende workshop voor een bedrijf kunt samenstellen. Mag er bijvoorbeeld een competitie-element inzitten, liever meer samenwerking of volstaat het om met een hoge factor fun lekker in beweging zijn!

 

Janneke de Jong voorziet ons deze dag van tips en helpt ons met vraagstukken over bijvoorbeeld wat een juiste werkhouding is of hoe in beweging te blijven op de werkvloer. Werknemers zijn de spil van het bedrijf, ze zijn het grootste werkkapitaal. Met PowerWalken kunnen we hier een mooie bijdrage aan leveren. PowerWalken in bedrijf loont.

  

 

De bijscholingsdag is geschikt voor elke instructeur die de opleiding tot PowerWalk instructeur heeft gedaan en aangesloten is bij de PowerWalk Club. Na het volgen van deze bijscholing kunnen wij jou ook inzetten bij bedrijven als we specifieke vragen hebben vanuit een bedrijf. Een PowerWalk training kunnen alle instructeurs bij bedrijven verzorgen. 

 

Programma

Ochtend 10.00 – 13.00 uur: Janneke de Jong gaat dieper in op veel voorkomende vraagstukken binnen bedrijven en hoe je hier met PowerWalk op in kunt spelen. 

 

Middag 13.00 – 15.30 uur: Uitleg en uitvoering workshop voor bedrijven met nieuwe oefeningen afgestemd op teambuilding en werkhouding.

 

Janneke de Jong - buitenfysiotherapeut

“In april 2018 heb ik Basis in Beweging opgericht zodat ik samen met ieder persoon de oorzaak van de klachten op kan zoeken. En elke sessie kan aanpassen naar wat het beste bij diegene past zodat het resultaat maximaal en duurzaam is. Zodat ieder gezond in beweging komt zoals in het leven past.”

Meer informatie over Janneke kun je vinden op www.basisinbeweging.nl:

 

Janneke de Jong zal jullie deze dag vertellen over veel voorkomende blessures door bijvoorbeeld een verkeerde werkhouding.

 

Buiten zullen we jullie verschillende oefeningen aanreiken die je kunt toepassen in een workshop voor bedrijven:

- oefeningen voor zittende beroepen;

- oefeningen voor samenwerking;

- oefeningen voor een teamuitje met hoge fun-factor.

 

Na deze bijscholingsdag kun je:

  • Je workshops beter afstemmen op de vraag van een bedrijf;
  • Beschik je over nieuwe oefeningen;
  • Met nieuwe energie en nieuwe inspiratie weer volop aan de slag voor een nieuwe doelgroep.

De kosten voor een bijscholingsdag:

  • € 75,00 excl. BTW. voor instructeurs met licentie bij de PowerWalk Club.

We werken met groepen van minimaal 4 en maximaal 15 deelnemers. Zie verder onze opleidingsvoorwaarden

 

Er worden deze dag foto’s gemaakt waardoor je dezelfde dag nog beschikt over een enorme nieuwe dosis inspiratie en oefenstof. Eén blik op de foto en de herinnering hoe de oefening ook alweer ging komt terug.

Ook ontvang je een handout met de oefeningen en aandachtspunten

 


Aanmelden voor deze bijscholingsdag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.