PowerWalk Club Rosmalen – Christel Disco

Hallo, leuk dat je geïnteresseerd bent in powerwalken. Ik ben Christel Disco, PowerWalk instructeur in Rosmalen. Daarnaast ben ik ook leefstijl en ACT coach. 

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en actief te maken. Dit doe ik met een boeiende training powerwalken. Powerwalken is een vorm van stevig wandelen waarbij de armen actief meedoen. Het lopen wisselen we af met kracht- en balansoefeningen.

 

Het draait niet om snelheid en presteren, maar om een uur lekker bewegen, met plezier. Het is heel toegankelijk en voor iedereen haalbaar!

 

Duur les

60 minuten


Tarieven

Losse les €7,50 

Abonnement €25,- per maand voor 1 keer per week 

Abonnement €35,- per maand voor 2 keer per week 

 

Proefles

Gratis

 

Lesdagen en lestijden

Maandag 19:15 – 20:15 

Donderdag 19:15 – 20-15 

 

We starten in het Johan van Vladerackenpark bij het spinnen-klimmenrek. Je kunt de auto parkeren bij het voetbalveld OJC Laaghemaal 38, Rosmalen. Kom je op de fiets? Die kan je veilig achter de poort bij mijn huis zetten. 

 

Kledingadvies

Makkelijk zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken.

Goede schoenen als in wandel- of hardloopschoenen.

 

Aanmelden

Heb je interesse in een proefles of vragen? Bel, app of mail naar 0628710083/ christeldisco@hotmail.com of vul onderstaand formulier in. 

 

Kijk voor meer informatie op: www.leefstijlcoachchristel.nl