PowerWalk Club Elst - Eetfit met Barbara

Even voorstellen! Ik ben Barbara Nillesen, PowerWalk instructrice. Daarnaast ben ik ook gewichtsconsulente en voedingsdeskundige.

 

In mijn praktijk, EetFit, begeleid ik mensen in het bereiken van een gezond gewicht. Dit doe ik door mijn cliënten een gezond(er) eetpatroon aan te leren. Maar ook door ze in beweging te brengen. Letterlijk! PowerWalk is een ontzettend toegankelijke manier van bewegen. En PowerWalk ondersteunt heel effectief als je wat kilo’s kwijt wilt raken. Het resultaat? Je wordt slanker en voelt je fitter en energieker. 

 

Interesse? Meld je aan voor een proefles.

Duur les

60 minuten.


Tarieven

Losse les € 7,50

 

Strippenkaart voor 10 lessen € 65,00 (binnen 26 weken opmaken)

 

Abonnement (vanaf 2x per week) € 30,00 per maand

Proefles

Gratis.

Lesdagen en lestijden

Woensdag 09.00 – 10.00 uur

 

Vrijdag 09.00- 10.00 uur

 

Zaterdag 10.00 – 11.00 uur

 

We lopen in Elst (Gld) in park Lingezegen, vooral in het deel ‘Het Waterrijk’ (rondom de Rijkerswoerdseplassen). We starten met een warming-up en zetten daarna stevig de pas erin. Natuurlijk op het tempo wat jij aankan, je moet nog wel kunnen praten. Een mooie graadmeter en maakt het Powerwalk meteen ook een hele gezellige bezigheid. Onderweg geniet je van de mooie omgeving en doen we ook nog wat spierversterkende oefeningen. Hiervoor maken we gebruik van bankjes, hekjes en trappetjes etc. We ronden de les af met een cooling down. En dan heb jij na deze actieve start van de dag bakken met energie!

 

Kledingadvies

Makkelijk zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken.

Goede schoenen als in wandel- of hardloopschoenen.

 

Aanmelden

Wil je een keer uitproberen of PowerWalk ook iets voor jou is?

Stuur een mail naar barbara@eet-fit.nl of vul onderstaand contactformulier in. 

 

Kijk voor meer informatie op: www.eet-fit.nl