Waarom PowerWalken bij de PowerWalk Club!

De PowerWalk Club Nederland is opgericht in 2020 en sindsdien hebben we al meer dan 150 instructeurs in Nederland en in België opgeleid. We hebben voor ogen om zoveel mogelijk mensen mee in beweging te nemen. Dit doen we stevig wandelend, in de buitenlucht. Terwijl je geniet van het buiten zijn en de omgeving, werk je aan je uithoudingsvermogen en kracht.

 

Het PowerWalken bestaat al veel langer en is uit Amerika overgewaaid naar Nederland. Gelukkig is het hier ontdekt, want deze manier van bewegen is laagdrempelig en iedereen kan het! Jong of oud, stilzitten is geen optie.

 

Wij maken met de PowerWalk Club deel uit van MROI Opleidingen en Trainingen, een gecertificeerd opleidingscentrum (NRTO en CRKBO) waar je o.a. met het STAP-budget je opleiding kunt volgen.   

 

De kracht van al onze opleidingen is dat je direct na het volgen hiervan kunt starten met je eigen cursus, coaching of training. Ook geven we alle opleidingen buiten in de natuur. Geen taaie theorie in een lesruimte, maar lekker naar buiten en daar praktisch en doelgericht aan de slag. We zijn maar wát blij dat onze opleidingslocatie in Arnhem recht tegenover het mooie Sonsbeek park ligt.

 

In twee dagen PowerWalk-opleiding nemen we je mee in:

 

- De technieken van het PowerWalken;

- Hoe je een les opbouwt;

- Hoe je voor de kracht oefeningen gebruik maakt van de elementen in de natuur;

- Trainingsleer;

- Hoe je elke keer een 'nieuwe' les aanbied;

- Wat je nodig hebt in je lessen;

- Marketing;

- Administratie;

- Hoe je zichtbaar wordt en toch jezelf blijft;

- Hoe je jezelf promoot;

- Hoe je je bedrijf op de kaart zet;

- Leuke samenwerkingen. 

 

Teveel voor 1 dag en om deze reden hebben we er een twee-daagse opleiding van gemaakt. 

 

Na de opleidingsdagen blijven we je altijd bijstaan in vragen die je hebt, zodat jij zo goed mogelijk je PowerWalk-lessen kunt gaan geven. 

 

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de PowerWalk Club. De voordelen hiervan zijn dat jij vindbaar bent als trainer op deze website. De aanmeldingen komen rechtstreeks bij jou binnen als men zich inschrijft via onze website. Dit betekent dat je zelf geen website meer nodig hebt. Daarnaast promoten wij de PowerWalk Club landelijk zodat we altijd goed vindbaar zijn voor onze klant. En je mag onze naam en logo gebruiken. Zo staan we samen sterk!

 

Bijscholing en leuke workshops staan ook op de agenda. Denk bijvoorbeeld aan blessure-preventie en 'Hoe maak je een Instagram reels'. 

 

Daarbij hebben we een mooi netwerk waar we ons vaak laten zien, zoals bij het Healthy Fest, op Trainingscentrum Papendal en op het Vitaliteitsplatform van Centraal Beheer, de Lekker Bezig App.  

Hiermee vergroten wij meer en meer onze naamsbekendheid, zodat onze instructeurs steeds beter te vinden zijn.

 

Ben je bij de BGN aangesloten, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, dan ben je verplicht je kennis op peil te houden en jezelf te blijven ontwikkelen. Per bijscholing/opleiding krijg je hiervoor punten.  Voor zowel onze online als live- variant van de PowerWalk Club- opleiding zijn 50 nascholingspunten geaccrediteerd. Als BGN-lid dien je minimaal 60 punten in de drie jaar te behalen, dus met onze opleiding zet je hier mooie (PowerWalk)stappen in!

 

Wil je ook graag deel uitmaken van deze mooie club, neem dan contact met ons op via info@powerwalkclub.nl.

Onze opleidingsdata zie je hier.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.