Wie denkt Annagreet Rekker wel dat zij is?

1. Wie is Annagreet Rekker en wat doe je in het dagelijks leven?

 

Ik ben Annagreet Rekker, dochter van een gymleraar. Nooit gedacht dat ik ook nog eens net zoals mijn vader  in een trainingspak zou gaan lopen, nu dan met PowerWalk!

In het dagelijks leven ben ik leefstijl- adem- en slaapcoach. Ik help mensen met afvallen, ontspannen en slapen. Ik moedig mensen aan om voldoende te bewegen en goede voeding te eten. Ik geef ook kookworkshops gezonde voeding online.

 

2. Waarom ben je gaan PowerWalken?

 

Ik ben gaan PowerWalken omdat ik zelf heel erg van wandelen hou en ik in de buurt van het prachtige natuur / recreatie gebied van het Twiske woon. Ik mag daar zo graag zijn! Ik zie PowerWalken  als een goede toevoeging aan leefstijlcoachen. Ik vind het ook erg leuk om mensen tijdens het wandelen fitness oefeningen en leefstijladvies te geven. Op dit moment doen we de HIIT tijdens het PowerWalken. DE HIIT is een snelle manier van afvallen. De deelnemers zijn erg enthousiast! Want wie wil er niet een kilootje afvallen?

 

3. Hoe belangrijk is bewegen voor jou?

 

Bewegen is voor mij erg belangrijk! Ik begin al met fitnessoefeningen in de ochtend. Deze oefeningen gebruik ik dan weer tijdens mijn PowerWalk les.

Bewegen is goed voor je stemming, voor afvallen, voor betere botten, je slaapt beter, minder kans op hart- en vaatziekten, je krijgt meer energie , het beschermt tegen veroudering van de hersenen, je verbetert je denkvermogen, het verbetert  je weerstand.

Als je elke dag een half uur wandelt, heb je al een enorme gezondheidswinst.

Met PowerWalken bereik je veel van deze effecten. En het is ook nog eens goed voor de sociale verbinding.

 

4. Wat zeggen jouw deelnemers over het PowerWalken?

 

De deelnemers vinden dat PowerWalken hun een heerlijk gevoel na de les. En ook tijdens de les is het altijd erg gezellig. Iedereen kletst gezellig met elkaar.

 

5. Heb  je nog een droom?

 

Mijn droom is om mensen met kanker te gaan coachen op het gebied van leefstijl. Ik kom er op dit moment zoveel mee in aanraking. Ik ga daar binnenkort een opleiding voor volgen.

En ik geloof in de kracht van gezonde natuurlijke voeding en beweging! De geraffineerde suikers zijn bij mij verboden.

 

Dankjewel Annagreet voor deze 5 vragen.

 

Andrea Hofsté

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.