Eén jaar later

17 oktober 2020. Een dag die ik nooit zal vergeten, want dat was de eerste opleidingsdag namens de kersverse PowerWalk Club Nederland! De dag dat we de eerste groep PowerWalk trainers in Arnhem hebben opgeleid.

 

Samen met Martijn en Dianne hadden we in de periode hieraan vooraf de PowerWalk Club opgericht en de opleiding tot PowerWalk-instructeur vormgegeven. Samen hebben we op 17 oktober 2020 de eerste groep trainers welkom geheten in het Watermuseum in het Sonsbeekpark.

 

Zelf stond ik al voor mijn eigen PowerWalk groepen in Haaksbergen, maar hier stond ik voor een groep nieuwe trainers in spé! Op een podium! Man, wat was ik zenuwachtig, maar wat was een te gekke dag. Want ik was bezig met iets (powerwalken, noem het maar iets) waar ik nog elke dag blij van word en waar ik anderen in mee kon nemen. Ik weet nog dat ik aan het eind van de dag weer richting Twente reed en dat ik stuiterend achter het stuur zat. Er zat meer energie in mijn lijf dan welke windmolen ook maar kon opwekken.

 

En wát ben ik blij nu we één jaar verder zijn. Want inmiddels hebben we dit jaar 110 instructeurs opgeleid in Nederland en in België! Een jaar geleden zag ik voor me hoe mooi het kon zijn om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en daar zijn we goed mee op weg. Ik verheug me erop om nog eens (minimaal) 110 instructeurs op te leiden zodat we samen zoveel mogelijk mensen aan de PowerWalk krijgen.

 

En hoe zit dat voor jou? Wat nu als jij een voornemen hebt en je bent er nog niet mee begonnen? Bedenk je eens in dat je een week, een maand of een jaar verder bent, hoe dat er dan uit ziet. Nog steeds zoals het was, “had ik maar?” of heb je de eerste stap gezet? Bij elke opleidingsdag laat ik deze voorbijkomen:

 

-       GEEN VERANDERING ZONDER BEWEGING -

 

En zo is het! Als je wat wilt, blijf dan niet zitten. Sta op, kom in beweging en zet een eerste stap in wat jij graag wilt! Zullen we over een jaar weer afspreken?

 

Sportieve groet,

Andrea

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.