7 voordelen van PowerWalken die je gezonder en gelukkiger maken!

Bijna een jaar zijn we onderweg met de PowerWalk Club.

 

De Club die is opgericht vanuit de passie om zoveel mogelijk mensen op een toegankelijke manier in beweging te krijgen én te houden natuurlijk.

De landkaart op onze website kleurt al mooi rood met ons beeldmerk, een krachtige rode P die ook een voet uitbeeldt. Voet aan de grond, letterlijk en figuurlijk.

 

Letterlijk omdat dat één van de grote voordelen is van het Powerwalken, want je hebt áltijd 1 voet aan de grond tijdens het beoefenen ervan!

 

Figuurlijk omdat, zoals gezegd, we nog een jonge club zijn die voet aan de grond wil krijgen in de Powerwalk-wereld in Nederland. Hiervoor leiden we instructeurs op die met ons de passie van het bewegen delen.

We hebben inmiddels 100 instructeurs opgeleid en daar kunnen er zeker nog meer bij! Het Powerwalken is een mooie aanvulling op het huidige sportaanbod in Nederland. Temeer omdat steeds meer mensen het buiten sporten hebben ontdekt en sportscholen dit ook blijven aanbieden. We hebben zelfs een tweetal instructeurs van een dansschool opgeleid omdat zij het afgelopen jaar buiten zijn gaan bewegen en middels het Powerwalken kunnen zij dit naast het dansen hun leden nu blijven aanbieden!

 

Gelukkig heeft bewegen niet alleen meer een uiterlijk doel. Natuurlijk willen we er goed uit zien, maar het is misschien nog veel belangrijker wat in beweging zijn ín ons lichaam allemaal doet!

 

Hierbij een kleine opsomming:

1 Het voorkomt overgewicht

2  Het zorgt voor behoudt van ons spiervolume

3 Het zorgt voor behoudt van onze botdichtheid

4  Het houdt ons hart in goede conditie

5 We blijven mentaal sterker

6  Het kan angst, stress en depressie verminderen

7  Het verbetert ons immuun- en afweersysteem

 

Bewegen is dus gezond ouder worden. Als je dit gelezen hebt, wil je toch niet meer stil blijven zitten?

En mocht je dit als werkgever of leidinggevende lezen, als workshop of als motivatie-training is het Powerwalken prima in te zetten. Bewegen maakt ons mentaal sterker en heeft als gevolg dat we veel beter focus kunnen houden in wat we doen. De medewerker zelf heeft er dus veel baat bij, maar de werkgever ook. Want een gemotiveerde en gezonde werknemer is het grootste kapitaal voor je bedrijf.

 

Daarom, kom in beweging bij de leukste club van Nederland en start to PowerWalk!

 

Andrea Hofsté

Master Trainer bij de PowerWalk club

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.