De PowerWalk Club Nederland is een feit!

Het is 14 januari 2021 en de PowerWalk Club Nederland is een feit!

 

Vorige jaar zijn we gestart met het geven van opleidingen in PowerWalk trainingen en inmiddels zijn we met 70 instructeurs mooi op weg!

 

We zien mooie berichten voorbij komen van diegenen die al gestart zijn en in de besloten facebook-groep worden leuke initiatieven gedeeld. Samen krijgen we zo mooi voet aan de grond. Letterlijke én figuurlijk. En dat ondanks de beperkende maatregelen die ons van overheidswege nu zijn opgelegd. Dit geeft des te meer aan hoe krachtig het powerwalken is! En denk je eens in als we over een tijdje weer dichter bij elkaar mogen staan, met hoeveel meer leuke spelvarianten we een training kunnen geven.

 

Eeuwen geleden werd door Hippocrates al aangegeven dat wandelen het beste medicijn is. Als je in beweging bent, is je ook echt je héle hele lijf in beweging. Van onze hersenen tot aan onze kleine teen!

Ons hart- en vaatstelsel stroomt volop, ons immuunsysteem is actief, ons afweersysteem werkt optimaal, ons hart wordt sterker, onze longcapaciteit verbetert, onze spijsvertering werkt beter, spieren en botten worden sterker en onze gewrichten blijven soepel.

 

Need I say more! Ja, ééntje nog, want bewegen en zéker powerwalken is FUN! Geen spanning, geen stress, maar door inspanning ontspanning.

 

Laten we dit jaar gaan bouwen. Bouwen aan een mooie Powerwalk Club en met heel veel plezier bijdragen aan een fit & vitaal Nederland. Oh ja, en België, want ook daar zijn inmiddels een aantal instructeurs.   

 

Andrea Hofste

PowerWalk Club Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.