Online: 1 daagse opleiding Word PowerWalk trainer

 

Vanwege een groot succes gaan wij door met onze 1 daagse Online PowerWalk trainers opleidingen.

Mindful Run Nederland heeft een speciale PowerWalk trainers opleiding gemaakt. Hieraan kan iedereen meedoen die graag zelf wel PowerWalken of PowerWalk lessen wil gaan geven.

 

Deze opleidingsdag bevat een 10 weekse PowerWalk trainingsprogramma inclusief video's en toegang tot de trainers login.

 

*Online opleidingsdata start: 

 

- Donderdag 28 oktober 2021

 

 

*Wil je liever meedoen aan onze live opleiding klik dan hier.

 

 

 

Hoe ziet zo’n online PowerWalk trainers dag eruit?

 

* Voor aanvang van de online trainers opleiding ontvang je het PowerWalk trainers handboek per post thuisgestuurd.

 

Programma:

 

Wij starten om 09:00 met de eerste Online sessie. Na deze eerste online sessie die duurt tot ongeveer 10:30 krijg je opdrachten mee om buiten zelfstandig de opdrachten uit te voeren.

 

Om 12:30 komen wij weer online om te evalueren. Daarna ontvang je de spierversterkende oefeningen en de cooling down uitleg. Vervolgens ga je om 13:30 weer naar buiten om de opdrachten in de praktijk te oefenen.

 

Om 14:30 komen wij weer online om te evalueren en de uiteg over de website en de marketing. Ook maken wij natuurlijk tijd voor vraag en antwoord. Wij sluiten de dag om ongeveer 16:00 af met het uitreiken van een officieel certificaat.

 

Het programma is afwisselend, bevat soms uitleg en soms oefeningen. De dag kan iets uitlopen. . Houdt hier s.v.p. rekening mee in je planning.  

 

Ook krijg je de Login code van onze trainers pagina zodat je alle video's blijvend kunt terug zien. 

 

*Na het volgen van deze opleiding kun je dus direct starten met je eigen PowerWalk lessen. Je hebt niets extra nodig, geen verzekering en zelfs een Kvk nummer is niet verplicht.

 

Na het slot onderdeel krijg je een certificaat (opgestuurd) en ben je een gecertificeerde PowerWalk Club trainer. Vanaf dat moment kun je in je eigen woonplaats PowerWalk trainingen geven. 

  "Belangrijk: Als je na de online opleiding middels de licentie lid wordt van de PowerWalk Club, dat wordt je toegelaten tot de besloten community met 70 leden waardoor de opleiding een heel mooi vervolg krijgt."

 

Kosten:

De 1 daagse online PowerWalk opleiding kost 495 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.) 

 

Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

 

*Dit is tevens je gratis ticket voor deelname aan de volledige 1 daagse trainers opleiding in Arnhem. Dit ticket is 1 jaar geldig. 

*Onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Licentie kosten:

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de PowerWalk Club. De voordelen hiervan zijn dat jij vindbaar bent als trainer op deze website. De aanmeldingen komen rechtstreeks bij jou binnen als men zich inschrijft via onze website. Dit betekent dat je zelf geen website meer nodig hebt. Daarnaast promoten wij de PowerClub landelijk zodat we altijd goed vindbaar zijn voor onze klant. En je mag onze naam en logo gebruiken. Zo staan we samen sterk! De klant weet dan ook dat jij goed opgeleid bent en een verantwoorde training geeft in deze tijd van Corona. De kosten hiervan zijn € 145,00 per jaar excl. btw. Zo heb je de zaken goed voor elkaar en kun je gelijk starten. 

 

Wat kun en mag je allemaal als trainer?

 

•Les geven en het aanbieden van PowerWalk Club trainingen;

•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•Je training aanbieden op www.powerwalkclub.nl;  

•Deelnemen aan de sociale media* van de PowerWalk club zoals Facebook, Instagram.

 

De PowerWalk Club is een initiatief van Mindful Run Nederland Nederland dat al 7 jaar bestaat. Wil jij deel uitmaken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.

 

Aanmelden voor deze unieke 1 daagse online training kan d.m.v. onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

Martijn Mensink & Andrea Hofste

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.